C&A Glass - Folie Auto Omologata RAR, Parbrize, Geamuri Laterale si Lunete, Timisoara

- Folie Auto Omologata RAR
     - Parbrize, Geamuri Laterale si Lunete
          - Montaj Profesional (5 ani garantie)

[Suport online]
     
SERVICII

Montaj parbrize
Montajul de parbrize se asigura atat la service-ul nostru cat si la domiciliul clientului. Clientul poate pleca cu masina chiar la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru.

Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii: montaj necorespunzator executat de catre pesonal necalificat,fisuri aparute in urma socurilor: mecanice,termice sau cele datorate unei caroserii (rama parbriz) deformate, fisuri datorate unor fenomene meteo extreme sau in cazuri de forta majora.

C&A GLASS foloseste la montajul geamurilor echipe experimentate, scule si dispozitive profesionale asigurand astfel calitatea executiei. Se asigura garantie atat serviciilor, cat si produselor furnizate.

Toate firmele care apartin retelei noastre de distributie ofera posibilitatea montarii geamurilor, indiferent de procedeul de montaj - in chedere sau prin lipire - avand personal cu experienta, tehnologia necesara, materiale si scule din import.

Pentru firmele care se alatura retelei noastre de distriburie se scorda sprijin logistic si material pentru a deveni in cel mai scurt timp specialisti in acest domeniu.

Garantia oferita este:
- a serviciului
- montarea efectiva a parbrizelor de catre echipele noastre
- a produsului care, conform legilor din Romania, este de maxim 18 luni

Pentru inlocuirea produsului in perioada de garantie, se vor prezenta urmatoarele acte:
- certificatul de garantie
- dovada montarii intr-un service specializat
- memoriu justificativ al deficientei reclamate


Montaj folie auto
Foliile auto protejează, atât pe dvs., cât şi autoturismul dvs. de efectele solare dăunătoare.

La dezvoltarea foliilor auto LLumar, pe lângă scoaterea în evidenţă a esteticii autoturismului, serveşte şi la protejarea dvs. Foliile noastre filtrează efectele dăunătoare a căldurii şi razele orbitoare solare, iar în acelaşi timp transmit lumina, ca să ofere o privelişte mai clară şi confortabilă. Folii antiefracţie există şi pentru autoturisme. Folia antiefracţie este aplicat pe interiorul geamului, astfel menţinând într-o bucată cioburile geamului spart-reducând pericolul vătămării corporale, totodată păstrând hoţii la distanţă.

Toate foliile auto sunt dotate cu cel mai puternic şi durabil strat de anti-zgâriere din industrie, astfel evitând zgârierea acestora prin multiplele mişcări ale geamurilor culisante. Mai departe, toate foliile noastre sunt dotate cu un strat absorbant de raze UV care filtrează 99,9 % (Folii UVShield) din raze , astfel reducând semnificativ pericolul decolorării interiorului maşinii sau apariţia bolilor dermatologice provocate de razele UV prin geamuri.

Foliile auto protejeaza atat oamenii, cat si autoturismele de efectele soarelui puternic sau de "musafiri nepofititi". Se pot aplica folii antiefractie cu diferite grade de reflectivitate. Astfel sunt filtrate razele solare, dar lumina este in continuare transmisa, obtinandu-se o priveliste clara si confortabila.

Se reduce si pericolul decolorarii interiorului masinii sau aparitia bolilor dermatologice provocate de razele ultraviolete.

In cazul unei spargeri accidentale a geamului, acesta nu va cadea, bucatile raman lipite pe folie.